Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 december 2019

Introductie: Instant Effects, huidverzorging op basis baanbrekende patenten die zorgt voor direct zichtbare effecten

Nieuw op de Nederlandse markt is het van oorsprong Engelse merk Instant Effects, dat veel voorkomende huidverzorgingsproblemen oplost en dat alom begeerde schoonheidswensen vrijwel direct zichtbaar in vervulling laat komen. De producten zijn ontwikkeld om échte resultaten te genereren die gebaseerd zijn op wetenschap, maar die werken als ware magie! Voor alle producten geldt dan ook: zien is geloven! Dit schrijft distributeur Trade Sense B.V. in een persbericht aan Careality.

Instant Effects is bedoeld voor échte mensen met een pure huid die ook prachtig is zónder mooimakende filters. De producten zijn stuk voor stuk ontwikkeld om de natuurlijke functies van de huid op een veilige en direct zichtbare manier te verbeteren. Ze zorgen voor een gezonde, stralende huid die gewoonweg niet hoeft te worden bedekt om op haar mooist te zijn! Deze huidverzorgingsoplossingen zijn geschikt voor alle huidtypes en ze leiden tot directe resultaten.

Unieke beautyproducten met direct zichtbare effecten
Na meer dan 25 jaar in de beauty-industrie hebben gewerkt met enkele van de best verkopende merken, was Richard Mears, oprichter en ontwikkelaar van Instant Effects, moe van het werken met producten die hun beloften niet nakomen. Hij vond het de hoogste tijd voor verandering en ontwikkelde daarom zijn eigen merk. Na jaren van onderzoek en de succesvolle lancering van zijn eerste product (CULT51 London) creëerde Mears Instant Effects: een wetenschappelijk onderbouwd merk met direct zichtbare effecten als belangrijkste uitgangspunt. Hij wilde de snelle resultaten leveren waar consumenten zo intens naar verlangen. Alle producten van Instant Effects ondergaan onafhankelijke klinische proeven om hun werkzaamheid te bewijzen. Het baanbrekende onderzoek van Richard Mears naar gepatenteerde en actieve technologieën heeft ertoe geleid, dat de Instant Effects-producten reeds binnen enkele minuten zichtbare resultaten bieden die bij langer gebruik bovendien vastgehouden kunnen worden.

Met de gepatenteerde OX2-technologie
De producten van Instant Effects zijn geformuleerd op basis van een krachtige en unieke combinatie van ingrediënten, waaronder  hyaluronzuur, plantaardige actieve werkstoffen en de gepatenteerde OX2-technologie. Deze bijzondere zuurstoftechnologie werkt bevorderlijk voor het natuurlijke metabolisme van de huid. Het brengt zuurstof ín de huid, het verbetert de cellulaire energie, verstevigt de structuur en elasticiteit van de huid vrijwel diect zichtbaar en voelbaar.

Dierproefvrij, vegan-vriendelijk & klinisch bewezen
De baanbrekende formules van Instant Effects zijn klinisch bewezen. De producten zijn stuk voor stuk ontwikkeld op basis van dierproefvrije, vegan-vriendelijke en natuurlijke technologieën, om snelwerkende, échte en vooral betrouwbare resultaten te kunnen garanderen. De resultaten van deze klinische onderzoeken worden door Instant Effects openlijk en eerlijk gedeeld. Tot op heden meet 100% van de testpersonen in de klinische proeven significante verbeteringen die reeds in enkele minuten zichtbaar zijn en die bij langdurig gebruik aanhouden. (…)

Distributie en adviesverkoopprijzen:
De producten van Instant Effects worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda.

Advies verkoopprijzen:
-Instant Effects Deep Line Elixer € 34,95/5 ml.
-Instant Effects Instant Eye lift € 29,95/8 ml.
-Instant Effects 3D Lip Plumping Treatment € 29,95/5 ml.

De producten van Instant Effects zijn exclusief verkrijgbaar bij Etos vanaf heden.

Voor meer informatie is er de website: https://myinstanteffects.com/


Deel dit bericht:


Careality