Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
24 december 2019

Bewustwinkelen.nl is weer winkelgevel rijker, dit keer in Born

Afgelopen week is Natuurwinkel Gezond & Mooi in Born voorzien van een mooie Bewustwinkelen.nl gevel. Eigenaren Ricardo Francis en Renata Jednorog hebben hun winkel op 7 september j.l. geopend. Niet alleen op zakelijk vlak zijn zij partners, maar ook privé. Het assortiment dat zij bieden bestaat uit voedingssupplementen, natuurlijke voedingsproducten, biologische en glutenvrije voeding en New Age producten als edelstenen wierook en zoutlampen. Zo meldt Holland Pharma in een persbericht aan Careality.

Naast de winkel bevindt zich ook de Praktijk voor Natuurgeneeskunde van Ricardo en de schoonheidssalon van Renata. Deze activiteiten sluiten perfect aan bij het assortiment in hun winkel en bieden zo hun klanten hiermee een totaalpakket.

Als Bewustwinkelen.nl afhaalpunt kunnen zij hun klanten een nog betere service bieden. “Wij hebben voor het Bewustwinkelen.nl gekozen omdat het een mooi verlengstuk is van ons eigen assortiment. Hierdoor kunnen wij onze klanten ook producten aanbieden die wij niet standaard in onze winkel hebben. Ook de aanbiedingen, gratis verzendkosten en snelle levering maken het geheel interessant voor zowel ons als onze klant”, vertelt Ricardo.

Benieuwd naar deze winkel? Loop eens binnen bij de Gezond & Mooi aan de Borner Markt 8 in Born.

Kijk voor meer informatie over Bewustwinkelen.nl op hollandpharma.nl en bewustwinkelen.nl.


Deel dit bericht:


Careality