Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
14 januari 2020

Jean Charles Bondy wordt CEO van L’Oréal Benelux

Jean Charles Bondy, de huidige CEO van L’Oréal Nederland is per 1 januari 2020 aangesteld als CEO voor L’Oréal in de gehele Benelux. Deze overkoepelende verantwoordelijkheid zal de samenwerking tussen de drie landen versterken en de samenwerking met klanten en andere stakeholders naar een nieuw niveau tillen.

Bondy begon zijn carrière bij L’Oréal in Parijs in 1988. Voordat hij in 2008 aantrad als Algemeen Directeur in Nederland, werkte hij voor L’Oréal in landen als Duitsland en Tsjechië. Hij maakte in 2010 een tussenstap door L’Oréal Polen te gaan leiden, om vervolgens in 2014 terug te komen als Algemeen Directeur van L’Oréal Nederland.

“Het is de evolutie van de business en daarom is het heel logisch om meer met elkaar samen te werken. Deze organisatie zal tevens nieuwe kansen bieden aan onze medewerkers. En daar verheug ik me op”, verklaart Bondy.

Samen bouwen aan de toekomst
De klanten van L’Oréal zijn altijd de prioriteit geweest en deze stap is dan ook vanzelfsprekend voor de marktleider in persoonlijke verzorging. “Veel van onze klanten zijn al Benelux-georiënteerd. Met deze organisatie zijn we in staat hen een betere service aan te bieden en kunnen we samen meer bewerkstelligen. Van e-commerce tot samenwerken aan een duurzamere toekomst”, aldus Bondy.

Nieuwe manieren van werken
L’Oréal gelooft erg in nieuwe manieren van werken en is een grote voorstander van de agile way of working. Het uitgangspunt hiervan is dat het team centraal staat in plaats van het individu. Dit bevordert de samenwerking, transparantie en efficiëntie, en zorgt voor een meer flexibele organisatie in een steeds veranderende omgeving. Dit is een unieke kans voor de Benelux.


Deel dit bericht:


Careality