Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
30 januari 2020

Opening Etos De Savornin Lohmanplein Den Haag

Er komt een grote en moderne Etos in het winkelcentrum aan het De Savornin Lohmanplein in Den Haag. De winkel van de ondernemersfamilie Kalisvaart krijgt een inrichting en indeling volgens het allerlaatste concept. De feestelijke opening is woensdag 5 februari om 08:30 uur. Het wordt een gezellig feest. Iedereen is van harte welkom om de opening samen met de ondernemers en hun medewerkers mee te maken. Zo schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

In het winkelcentrum zit op nummer 38 een kleine Etos die zondag 2 februari om 17:00 uur voorgoed sluit. De medewerkers verhuizen mee naar de nieuwe Etos. Deze winkel is gevestigd op nummer 14, de plek van Drogisterij Parfumerie Kalisvaart. “We hebben gekozen om verder te gaan met Etos, vanwege het uitgebreide assortiment, de scherpe acties en de grote vakkennis. Dit sluit prima aan bij onze eigen filosofie. Samen met Etos is ons bedrijf klaar voor de toekomst”, aldus Fred Kalisvaart.

Verbouwd
Een flinke verbouwing maakte van het pand van Kalisvaart een ruim opgezette en eigentijdse Etos. De winkel heeft het allerlaatste concept. De inrichting is overzichtelijk, klanten zien snel waar iets staat. Op de fraaie beautyafdeling met een groot aantal merken doe je volop inspiratie op. Overal hangen tips voor een compleet andere look en medewerkers leggen je via een snelle touch up uit hoe je zelf een product kunt toepassen. Ook de health-afdeling is overzichtelijk ingericht. Je vindt daar onder andere vitamines en voedingssupplementen.

Openingsfeest
Het team, onder leiding van winkelmanagers Bernice Bakker en Helene Endhoven, nodigen iedereen uit om langs te komen. Het openingsfeest duurt tot en met zaterdag 8 februari. Bij besteding vanaf 5 euro krijg je een product van het Etos eigenmerk, bij 15 euro een handige big shopper. Zaterdag 8 februari is er een speciaal beautyevenement. Wie wil, kan dan bij de visagist persoonlijk advies inwinnen en gratis een makeover krijgen. Fred Kalisvaart: “Kom langs, we zitten tussen Albert Heijn en Pour Vous Kalisvaart. En, we zijn elke dag open!”


Deel dit bericht:


Careality