Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 februari 2020

NIEUW: Fruity Freshness Giftset, van Lavera

Lavera Happy Freshness douchegel
Deze verfrissende, veganistische formule bevat milde actieve stoffen uit de natuur. De formule schuimt zacht en reinigt je huid op milde wijze zonder deze uit te drogen. De voedende, pH-neutrale samenstelling en de heerlijke geur van limoen en citroengras zorgen voor een heerlijk fris gevoel.

Het GREEN FRESHNESS COMPLEX is een milde formule die is ontwikkeld door lavera op basis van biologische limoen die de huid verfrist.

Lavera High Vitality douchegel
De High Vitality douchegel bevat een veganistische formule op basis van milde actieve ingrediënten uit de natuur. De pH-neutrale samenstelling voedt de huid. De gel schuimt licht en reinigt de huid zonder deze uit te drogen. De frisse geur van sinaasappel en mint zorgen voor een vrolijke start van de dag!

.
Het GREEN VITALISATION COMPLEX is een milde formule die is ontwikkeld door lavera op basis van actieve ingrediënten en matcha waardoor de huid steviger aanvoelt. 


Consumentenadviesprijs giftset (2x 200 ml): €12,49


Deel dit bericht:


Careality