Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 februari 2020

NIEUW: NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion

NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion is de eerste twee-in-één formule van NIVEA die de huid een stevig gevoel én een natuurlijk bruine kleur geeft. De body lotion met Q10 (100% identiek aan het huideigen Q10) verbetert de elasticiteit van de huid in tien dagen en bouwt een natuurlijk gebruinde look op voor een stralende, zomerse gloed. Het resultaat: een verstevigd gevoel en een gehydrateerde huid met een natuurlijk bruine teint. Laat de zomer maar komen. Zo meldt Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

Omarm je zomerse gloed
Met de zomer in aantocht is het tijd voor je benen om uit de schaduw te stappen. De nieuwe NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion helpt de huid weer te laten stralen. De hydraterende formule combineert de bekende en verstevigende kracht van Q10 met een geleidelijke bronzer. Het product levert intensieve hydratatie na één keer smeren, een natuurlijk gebruinde look en een verbeterde huidelasticiteit in 10 dagen. En dat met een frisse zomerse geur.

Verstevigend Q10 & geleidelijke bronzer
Q10 is een coenzym dat van nature in elke huidcel voorkomt. Naarmate de huid ouder wordt, neemt het Q10-gehalte af. Doordat de NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion het 100% huideigen ingrediënt Q10 bevat, wordt de voorraad van deze stof in de huid aangevuld en helpt het daarmee de huidelasticiteit te verbeteren. Daarnaast bevat de body lotion de stof DHA (Dihydroxyaceton); een suiker met drie koolstofatomen. Wanneer het op de huid wordt aangebracht, reageert het met het oppervlak van de huid – zo wordt deze heel geleidelijk bruin.

De nieuwe NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion (400ml, €14,99*) is vanaf nu verkrijgbaar bij de drogist en online.

*De retailer bepaalt de prijzen, Beiersdorf geeft slechts advies.


Deel dit bericht:


Careality