Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
3 maart 2020

Zijdezachte en gehydrateerde zomerbenen met Bio-Oil Droge Huid Gel

Bio-Oil heeft z’n strepen verdiend. In 11 landen is het de best verkochte huidverzorging met iedere paar seconde een flesje dat ergens ter wereld over de toonbank gaat. Naast de bekende behandeling van littekens en huidstriemen, ontwikkelde het merk ook een product speciaal tegen de droge huid. Wel zo handig in aanloop naar de zomer. Met Bio-Oil Droge Huid Gel zijn we meteen klaar voor rokjesdag. Zo schrijft leverancier Remark BV in Meppel in een persbericht aan Careality.

Droge huid is misschien wel de grootste onvervulde behoefte in huidverzorging en dat is precies de reden dat de experts van Bio-Oil nu juist dít probleem wilden tackelen. Met de kennis op zak die voortkomt uit veelvuldig onderzoek naar de voordelen van olie op de huid, ging het Bio-Oil Research & Development team de uitdaging van de droge huid aan.

Het resultaat? Een product dat vrijwel alleen maar uit actieve ingrediënten bestaat. Bio-Oil Droge Huid Gel bestaat voor 97% uit werkende stoffen en voor maar 3% uit water. En dat is uitzonderlijk, want de meeste hydraterende producten bestaan voor gemiddeld 70% uit water wat meteen verdampt zodra het in aanraking komt met de huid en het droogt de huid juist uit.

Na regen komt zonneschijn, Bio-Oil Droge Huid Gel helpt je om de nodige voorbereidingen te treffen.

Adviesverkoopprijzen
-Droge Huid Gel 50ml € 6,95
-Droge Huid Gel 100ml € 11,95
-Droge Huid Gel 200 ml € 19,95


Deel dit bericht:


Careality