Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 maart 2020

Clean beauty met Kneipp® Sheet Masks

Sheet masks zijn de idealie huidopkikkers. Voor elk huidprobleem is een sheet mask te vinden. Maar wat dacht je ervan als zo’n masker ook fungeert als een booster voor je stemming? Kneipp ontwikkelde drie speciale sheet masks die je ‘skin’ en ‘mood’ in balans brengen. Met natuurlijke oliën en plantenextracten voor een wetenschappelijk bewezen effectieve huidverzorging. Daarnaast ook etherische oliën en extracten voor een instant mood-booster. Kies uit Chill Out, Detox Care of Hydro Kick. Geniet van deze clean beauty treatments zonder conserveringsmiddelen & microplastics en met sheets die zijn gemaakt van 100% natuurlijk, biologisch afbreekbare viscose.

Drie varianten met elk een wetenschappelijk bewezen effect
De drie nieuwe Kneipp Sheet masks zijn vanaf half april verkrijgbaar via diverse Kneipp verkooppunten voor de adviesprijs van €3,99 per stuk. Elke variant heeft een speciale werking die wetenschappelijk onderbouwd is. (…)

Biologisch afbreekbaar door 100% natuurlijke viscose
De sheets die Kneipp gebruikt voor de sheet masks bestaan uit 100% natuurlijke biologisch afbreekbare viscose. Ze bevatten geen extra plastic laag ter voorkoming van onnodig afval. Ze voelen aan als een tweede huid op het gezicht en blijven goed zitten. Zie de bijlagen voor meer informatie over de voordelen van sheet masks en de studies naar het effect van de sheet masks.

www.kneipp.nl


Deel dit bericht:


Careality