Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 maart 2020

Louis Widmer Sun Protection Face SPF 50+

De vraag naar anti-ageing zonbeschermingsproducten met een heel hoge factor, speciaal voor het gezicht neemt steeds meer toe. Speciaal daarvoor ontwikkelde Louis Widmer de nieuwe Sun Protection Face met SPF 50+. Zo schrijft Louis Widmer in een persbericht aan Careality.

Louis Widmer is al meer dan 50 jaar expert op het gebied van o.a. hoogwaardige dermatologische zonbeschermingsproducten. Het assortiment is klinisch getest, beschermt alle huidtypes en is nauwkeurig afgestemd op wat de huid daadwerkelijk nodig heeft. De zonproducten worden optimaal door de huid verdragen en bevatten bestanddelen die verzorgen én hydrateren. Al naar gelang de behoefte of persoonlijke wens is er een keuze uit diverse zonnesprays, -milks, -gels en -crèmes. Bijna alle zonbeschermingsproducten zijn verkrijgbaar in zowel een licht geparfumeerde versie als 100% zonder parfum.

NIEUW! Louis Widmer Sun Protection Face 50+
De nieuwe Sun Protection Face 50+ van Louis Widmer is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van het gezicht, de hals en het decolleté. De samenstelling bevat uiterst doeltreffende UVA-, UVB- en breedspectrumfilters die garant staan voor een zeer hoge zonbescherming. (…)

Louis Widmer Sun Protection Face 50+ heeft een advies verkoopprijs van € 23,90/50 ml (NIEUW!)

Voor meer informatie is er de website: https://www.louis-widmer.nl/nl


Deel dit bericht:


Careality