Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 maart 2020

NIEUW: Organic Shop. Gecertificeerd natuurlijke, pure en milde verzorgingsproducten

De vraag naar gecertificeerd natuurlijke huidverzorging neemt tegenwoordig steeds meer toe. Al naar gelang onze stemmingen én de momenten van de dag, hebben we bovendien andere behoeften als het gaat om de verzorgingsproducten die we gebruiken. Het ene moment wil je wellicht sprankelende frisheid, het andere moment juist ontspanning en rust met kalmerende formules. Organic Shop begrijpt dat en creëerde een lijn met natuurlijke, pure verzorgingsproducten. Deze voorzien je op elk moment van de dag van een milde verzorging met onweerstaanbaar ruikende geuren en weelderige texturen op basis van bewezen natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld.   
Het belangrijkste uitgangspunt van Organic Shop bij het ontwikkelen van alle producten is, naast het gebruik van gecertificeerd natuurlijke ingrediënten, om ervoor te zorgen dat elk product een unieke sensorische én sensibele ervaring wordt. Met andere woorden: je krijgt er plezier van qua geuren en texturen én je perfectioneert je schoonheid! Dit alles voor heel betaalbare prijzen, omdat Organic Shop hoogwaardige natuurlijke cosmetica voor iedereen toegankelijk wil maken.

Puur, gecertificeerd natuurlijk en eenvoudig
Alle producten van Organic Shop hebben eenvoudige, effectieve formules en dito verpakkingen. De samenstellingen zijn heel puur en dus zonder parabenen, SLS, minerale oliën, siliconen en polyethyleen (plastic). Organic Shop gebruikt voor alle producten de maximale hoeveelheid aan natuurlijke ingrediënten en alle formules bevatten gecertificeerde biologische extracten en oliën. De producten zijn gecertificeerd volgens de Duitse BDIH-standaard en de internationale standaard COSMOS NATURAL (…)

Distributie & adviesverkoopprijzen
De producten van Organic Shop worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda.

Advies verkoopprijzen:

  • Organic Shop Coconut & Shea Shampoo                € 3,99/280 ml.
  • Organic Shop Coconut & Shea Conditioner             € 3,99/280 ml.
  • Organic Shop Brazilian Coffee Body Scrub             € 3,99/250 ml.
  • Organic Shop Kenyan Mango Body Scrub              € 3,99/250 ml.
  • Organic Shop Japanese Camelia Body Cream       € 3,99/250 ml.
  • Organic Shop Pink Lychee Body Cream                  € 3,99/250 ml.

De producten van Organic Shop zijn vanaf heden verkrijgbaar bij AH, Etos en Jumbo.


Deel dit bericht:


Careality