Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
30 maart 2020

Drogist Bewust Beter De Dokke in Arnemuiden vernieuwd

Een bekende spagaat: ondernemen in een dorp of stadsdeel met een beperkt primair marktgebied. Ondernemers in de omgeving sluiten de deur en de lokale supermarkt heeft onvoldoende secundaire aanzuigingskracht. Een probleem dat ook in het 5400 inwoners grootte Arnemuiden speelt. Dit schrijft Unipharma in een persbericht aan Careality.

Het ondernemende echtpaar Sylvia en Rinus de Ridder van Drogist Bewust Beter De Dokke hebben hier prima op geanticipeerd.  Naast de drogisterij is het aanbod van Primera, huishoudelijke artikelen, speelgoed, verf en de slijterij op locatie toegevoegd. Zo worden alle voorzieningen op het dorp behouden en is er geen directe afvloeiing.

In deze hectische tijden voor de drogisterijen, heeft men de winkel geheel verbouwd en de uitstraling van de winkel compleet aangepast. Met de vernieuwde uitstraling, kennis en enthousiasme voor het vak en het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter zien ze de toekomst positief in.

Drogist Bewust Beter staat voor:
Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

UniPharma wenst Rinus, Sylvia en team veel succes!

Drogist Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam Drogist Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en digitale ondersteuning.

Voor meer informatie over de formule Drogist Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.


Deel dit bericht:


Careality