Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
6 april 2020

Thuis op de bank een huidanalyse via Etos Skin Scan


Veel mensen werken thuis en halen tussendoor een frisse neus, zeker met dit weer. Een goede huidverzorging is dan essentieel, terwijl 80% van de mensen niet weet welk huidtype ze heeft en hoe die goed te verzorgen. Etos ontwikkelde daarom de Etos Skin Scan. De Etos Skin Scan is een AI-gedreven analysetool die op basis van een foto van het gezicht aangeeft wat het huidtype is en welke huidverzorging daarbij hoort. Etos helpt hierbij met het vinden van de verzorgingsroutine die aansluit bij een specifiek huidtype. ​Zo meldt Etos in een persbericht aan Careality.

Een eerlijk advies op afstand
Na het beantwoorden van een aantal vragen over jouw huid, levensstijl en leeftijd kun je een foto maken van je gezicht. Op basis van deze informatie geeft de Etos Skin Scan een gratis professionele huidanalyse. Na het voltooien van de Skin Scan krijg je, op basis van een geavanceerd algoritme, een advies op maat over hoe jij je gezicht kunt verzorgen.

Met deze tool kan Etos op afstand goed en betrouwbaar advies verlenen. Handig in deze tijd waarin we zoveel mogelijk thuisblijven en online zijn. De producten die uit het advies komen kunnen zowel online als in de winkel gekocht worden. Vanzelfsprekend hanteert Etos in haar winkels aangescherpte maatregelen om het werken voor de medewerkers en het boodschappen doen door de klanten zo veilig mogelijk te laten zijn. Kijk op etos.nl/skinscan voor de Etos Skin Scan.​

Wat je vraag ook is
Klanten hebben de drogisterijketen op dit moment meer nodig dan ooit. “Als gecertificeerd drogist is Etos voor veel mensen het eerste aanspreekpunt waar het gaat om hygiëne en gezondheid. Etos doet er alles aan om ervoor te zorgen dat klanten voor hun vragen en voor de producten die ze zoeken bij ons terecht kunnen blijven komen”, aldus CEO Saskia Egas Reparaz.

Website:
www.etos.nl/skin-scan
Commercial:
https://www.youtube.com/watch?v=_xgvQmoE1ww&feature=youtu.be


Deel dit bericht:


Careality