Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 april 2020

CureSupport Liposomal Vitamine C

Vitamine C is een voor ons lichaam essentiële en daarmee onmisbare vitamine. Zeker in tijden zoals nu rondom COVID-19, waarin we onze weerstand natuurlijk zo optimaal mogelijk willen hebben én behouden, is de inname van extra vitamine C geen overbodigheid. Vitamine C in hoge doses wordt echter slechts beperkt door het lichaam opgenomen. Nieuw op de Nederlandse markt is de Liposomal Vitamine C van CureSupport. Dankzij de liposomale vorm én unieke samenstelling kan deze snel en effectief door het lichaam worden opgenomen om de weerstand een krachtige boost te geven. Dit meldt leverancier Vedax BV in een persbericht aan Careality.

Vitamine C (ascorbinezuur) speelt een heel belangrijke rol bij diverse lichamelijke processen en is daardoor een onmisbare vitamine. Ons lichaam maakt deze zelf niet aan en kan het ook niet opslaan. Dagelijks voldoende vitamine C innemen via voeding en/of supplementen is dus onmisbaar.

Wat is en wat doet vitamine C?

Vitamine C is een in wateroplosbare antioxidant die er onder meer voor zorgt dat vrije radicalen onschadelijk worden gemaakt. Vrije radicalen komen o.a. vrij bij zuurstofreacties in ons lichaam. Ze kunnen schade veroorzaken aan onze cellen en weefsels en spelen ook een negatieve rol bij een vroegtijdige veroudering. Vitamine C helpt het lichaam ook om witte bloedcellen te vormen die belangrijk zijn voor het immuunsysteem. Dit is zeker nu extra belangrijk, want juist de witte bloedcellen kunnen schadelijke stoffen en ziekteverwekkers, waaronder virussen, herkennen en onschadelijk maken. Ook is vitamine C belangrijk voor de opname van ijzer. Dit zorgt voor de vorming van hemoglobine dat zuurstof naar alle delen van het lichaam vervoert. Aan vitamine C worden nog meer kwaliteiten toegekend, zoals de aanmaak van collageen, dat bijdraagt aan de stevigheid van huid, botten, tandvlees en vaatwanden. (…)

Verkrijgbaar in twee concentraties van 500  mg. en 1000 mg.

CureSupport biedt twee concentraties liposomale Vitamine C van 500 en 1000 mg. per inname van 5 ml.  De 1000 mg heeft een relatief neutrale smaak. De 500 mg. is er in zowel sinaasappelsmaak als ananassmaak. De 5 ml wordt eenvoudig in een glas water of sap vermengd en ingenomen. Elke flacon is goed voor ca. 50 dagdoseringen.

Distributie, adviesverkoopprijzen en meer informatie:

De producten van CureSupport Liposomal Vitamine C  worden op de markt gebracht door VEDAX B.V. uit Bussum.

Advies verkoopprijzen:

  • CureSupport Liposomal Vitamine C 500 mg. Sinaasappel of Ananas        € 31,95/250 ml.
  • CureSupport Liposomal Vitamine C 1000 mg.                                                € 39,95/250 ml.

De producten zijn verkrijgbaar zijn verkrijgbaar via diverse drogisterijen en via de website met webshop van Vedax B.V.: www.vedax.nl


Deel dit bericht:


Careality