Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
30 april 2020

Etos drogist Michelle van Dongen Beste Zelfzorgadviseur 2020

Michelle van Dongen is verkozen tot Beste Zelfzorgadviseur 2020. Zij werkt als drogist bij Etos in Oosterhout. Eerder dit jaar mocht zij zichzelf al beste zelfzorgadviseur binnen Etos noemen, en nu is ze ook landelijke winnares. Het is hiermee voor het eerst sinds 2015 dat Etos weer landelijke winnaar is van deze verkiezing. Dit schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

De verkiezing van Beste Zelfzorgadviseur zet de drogist die haar klanten het beste adviseert over het gebruik van zelfzorggeneesmiddelen in het zonnetje. Kennis en deskundig advies staan hierbij centraal, want goed advies bij zelfzorg is belangrijk. Na de eerste twee rondes van de verkiezing, waarbij een vragenlijst ingevuld moest worden en zij bezoek kreeg van een mystery shopper, kwam Michelle als beste uit de bus. Daarmee werd zij al de beste zelfzorgadviseur binnen Etos. In de finale volgde er een jurygesprek, waarna Michelle zichzelf ook nog eens landelijk de beste zelfzorgadviseur mag noemen! “Ik ben super blij met deze overwinning en had dit echt niet verwacht.”

De winst van Beste Zelfzorgadviseur is een prachtige onderstreping van de Etos-strategie, om  klanten elke dag te helpen zich goed te laten voelen. Etos is trots op de prestatie die Michelle heeft geleverd en hoopt alle collega’s te inspireren de allerbeste service te blijven verlenen.

Over de verkiezing Beste Zelfzorgadviseur 
Deze verkiezing is door branchevereniging CBD en Careality, het onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche, in het leven geroepen. Met als doel om de (assistent-)drogist die zijn of haar klanten het beste adviseert over het gebruik van zelfzorggeneesmiddelen in het zonnetje te zetten. Ook wordt het belang van de drogisterijbranche in het algemeen met deze verkiezing voor het voetlicht gebracht. Kennis en deskundig advies over zelfzorggeneesmiddelen staan in de verkiezing tot Beste Zelfzorgadviseur centraal. Goed advies bij zelfzorg is belangrijk. Een geneesmiddel kan bijvoorbeeld geschikt zijn voor volwassenen, maar niet voor kinderen. Er zijn ook geneesmiddelen die niet langer dan een aantal dagen achter elkaar gebruikt mogen worden, of bijwerkingen hebben zoals maagpijn of duizeligheid.


Deel dit bericht:


Careality