Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 mei 2020

Sint Nicolaasga verwelkomt Drogist Bewust Beter

Op 1 juni wordt Drogisterij de Magneet te Sint Nicolaasga heropend als Drogisterij Bewust Beter. Ook Marre Bax maakt de overstap van Dio naar Drogist Bewust Beter. Dit meldt UniPharma in een persbericht aan Careality.

Imiddels runt Marre (35 jaar) de drogisterij 15 jaar en is De Magneet ruim 50 jaar een begrip in het Friese dorp Sint Nicolaasga. De Magneet staat bekend om de persoonlijke aandacht en een goed advies. De kennis van de medewerkers wordt op peil gehouden door de jaarlijkse bijscholingen en trainingen, zodat Marre en haar team de klanten optimaal kan blijven adviseren.

Met de keuze voor Drogist Bewust Beter kan het team de inwoners van Sint Nicolaasga en omgeving nog beter van dienst zijn. Met de compleet nieuwe uitstraling, de specialistische kennis en het enthousiasme voor het vak gecombineerd met het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter zien Marre en haar team de toekomst positief in.

Drogist Bewust Beter verwelkomt deze jonge onderneemster en is blij dat het vak ook voor de jongere ondernemers aantrekkelijk kan blijven.

Marre is gelukkig met de keuze voor UniPharma en Drogist Bewust Beter: “Eindelijk heb ik weer de ruimte om lokaal te ondernemen en dit met de backup en het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter krijgen we zo weer meer tijd voor de klanten. Zo houden we de focus op advies en verkoop. De feestelijke opening van onze vernieuwde drogisterij wordt nog even uitgesteld. Zodra het weer mogelijk is, vieren we een feestje en zullen we de winkel officieel heropenen.”

Drogist Bewust Beter staat voor;

Bewust Beter:
Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper:
Profiteer van onze hoge kortingen;Bewust Lager:
Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

Drogist Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam Drogist Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en digitale ondersteuning. Voor meer informatie over de formule Drogist Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.


Deel dit bericht:


Careality