Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 mei 2020

Boek: Fit zwanger! met Mom in Balance

Onder zwangere en kersverse moeders is het reeds een begrip: Mom in Balance. In bijna alle parken van Nederland kunnen vrouwen deelnemen aan de trainingen om  via Mom in Balance fit hun zwangerschap te doorlopen.  Er deden al ruim 30.000 vrouwen mee.

Mom in Balance – Fit zwanger is het eerste boek in een serie. Sporten tijdens de zwangerschap is goed voor moeder en kind. De aanstaande moeder blijft fit en actief en voelt zich niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker.

Dit praktische boek is ingedeeld per trimester en bevat work-outschema’s, gezonde voedingstips en lekkere recepten van Esther van Diepen met medewerking van Nanneke Schreurs. Positief en inspirerend voor aanstaande moeders.

Auteur Esther van Diepen is moeder van vier kids, succesvol ondernemer en fanatiek sporter. In New York zag ze moeders sporten in stadsparken en zo ontwikkelde zich het sportprogramma Mom in Balance.

Fit zwanger!
Auteur: Esther van Diepen
ISBN: 9789021564395
Prijs: € 20,-
Verschenen op:  23 mei 2017
Kosmos Uitgevers

http://www.mominbalance.com/nederland/nl

(Dit bericht is een herplaatsing van 10 maart 2017)


Deel dit bericht:


Careality