Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 mei 2020

UniPharma viert dit jaar haar 40 jarig bestaan

Veertig jaar geleden ontstond UniPharma uit een fusie van de twee familiebedrijven, Gebroeders Mulder en Wehapharm. Een historie die teruggaat tot 1877.

Dit jaar vieren we onze 40ste verjaardag. Veertig jaar UniPharma is veertig jaar vertrouwen van klanten, medewerkers en leveranciers. In die veertig jaar hebben we de lange termijn samenwerking altijd laten prevaleren boven het korte termijn belang. Het belang dat we hier aan hechten, is verankerd in onze payoff: Gezonder Ondernemen.

Dit jaar vieren we onze 40ste verjaardag. Veertig jaar UniPharma is veertig jaar vertrouwen van klanten, medewerkers en leveranciers. In die veertig jaar hebben we de lange termijn samenwerking altijd laten prevaleren boven het korte termijn belang. Het belang dat we hier aan hechten, is verankerd in onze payoff: Gezonder Ondernemen.

Gezien de toeloop van nieuwe klanten is er meer dan ooit behoefte aan een gezonde, meedenkende en onderscheidende aanbieder in de markt. Als zelfstandig familie- bedrijf kennen we de mores waar zelfstandig ondernemers dagelijks mee te maken hebben. Ondernemen doen we onder de naam UniPharma immers al veertig jaar.

Ter gelegenheid van haar 40 jarig bestaan heeft UniPharma een Jubileumboek uitgegeven.

Hierin worden de 4 pijlers van UniPharma: Groothandel, Fulfilment, Retail en Distributie, nader belicht.

 


Deel dit bericht:


Careality