Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 juni 2020

Drogisterij Poleij-Janse in Hoogerheide kiest voor Drogist Bewust Beter

Drogisterij Poleij-Janse in Hoogerheide sluit zich aan bij Drogist Bewust Beter. Voor Ursula en Roel Poleij-Janse een stap waar ze al lange tijd naar uitkeken. De drogisterij is sinds 1953 een begrip op de Brabantse Wal en Ursula en Roel runnen de drogisterij inmiddels 14 jaar. Hoogerheide telt ruim 9000 inwoners en is hiermee de grootste kern van de gemeente Woensdrecht.

De keuze voor Drogist Bewust Beter geeft Poleij-Janse een goed en comfortabel gevoel: “Vrijheid om te ondernemen in combinatie met een complete winkelondersteuning met onderscheidend vermogen, dat is wat we zochten. De basis van DBB samen met onze lokale ondernemingszin,  persoonlijke aandacht en een goed advies zit als gegoten. Met de landelijke ondersteuning van Drogist Bewust Beter houden wij de focus op advies en verkoop en hebben we meer tijd voor de klanten.”

“Met onze compleet nieuwe uitstraling en onze specialistische kennis hopen we het enthousiasme voor het vak nog lang vast te houden. Wij zien in elk geval de toekomst positief in.”

Drogist Bewust Beter staat voor:

Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

Voor meer info over de formule Drogist Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.


Deel dit bericht:


Careality