Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 juni 2020

XTluis Protect & Go, voor het voorkomen van hoofdluisbesmetting op school

De scholen in Nederland zijn weer open. Nu kinderen weer volop in elkaars aanwezigheid zijn, zonder anderhalve meter afstand, neemt de kans op hoofdluisbesmetting flink toe. Omdat op scholen door de coronamaatregelen geen hoofdluiscontroles plaats kunnen vinden, moeten ouders extra alert zijn en zelf hun kinderen controleren. Voorkomen is altijd beter, niemand zit te wachten op die vervelende kriebelbeestjes! Dit meldt XTluis in een persbericht aan Careality.

Gelukkig is voorkomen van hoofdluis gemakkelijk met XT luis Protect & Go. Een praktische, preventieve spray met verzorgende eigenschappen. De formule beschermt niet alleen effectief tegen hoofdluis maar is ook anti-klit.

Protect & Go
Naast XT luis Once gel, de effectieve hoofdluisbehandeling van 15 minuten, is er de preventieve Protect & Go spray. XT luis Protect & Go beschermt krachtig tegen hoofdluis dankzij de werkzame stof activdiol en is makkelijk in gebruik. Na het wassen van het haar, even sprayen en klaar. Dit product is vegan, op waterbasis, huidvriendelijk en geurloos. De werking is klinisch bewezen.

Over XT luis
XT luis is een Nederlands merk gespecialiseerd in het behandelen van hoofdluis zonder pesticiden en het voorkomen van nieuwe hoofdluisbesmetting. Het merk heeft een speciale website met praktische materialen voor scholen. Op de website luizenpluismoeder.nl kunnen ouders de luizenpluismoeders van hun school nomineren, die vervolgens kans maken op verwenpakketjes van Rituals.

XT luis Protect & Go is verkrijgbaar bij Etos (winkels en online) voor € 17,06 (200 ml).

www.xtluis.nl

 


Deel dit bericht:


Careality