Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 juli 2020

Middelstum verwelkomt Drogist Bewust Beter

Op 2 juli ging Drogisterij Marja en haar team verder onder de vlag van Drogist Bewust Beter. Zo schrijft UniPharma in een persbericht aan Careality.

De drogisterij is gevestigd in het historisch centrum van het 2500 inwoners tellende Middelstum. Marja runt de drogisterij inmiddels 28 jaar en heeft de winkel zo gepositioneerd, dat ze door de grote diversiteit aan artikelen gecombineerd met service en kennis haar klanten op het dorp houdt.

Met de landelijke ondersteuning van Drogist Bewust Beter weten Marja en haar team de focus op de persoonlijke aandacht en een goed advies voor de Middelstummers te houden. De kennis van de medewerkers wordt op peil gehouden door bijscholing en trainingen. Met de keuze voor Drogist Bewust Beter kan het team de inwoners van Middelstum en omgeving nog beter van dienst zijn.

DBB Marja heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen. Met het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter, de klantgerichte, specialistische kennis van de medewerkers en het enthousiasme voor het vak, ziet DBB Marja de toekomst positief in.

Drogist Bewust Beter staat voor:
Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

Drogist Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam Drogist Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en digitale ondersteuning.

Voor meer informatie over de formule Drogist Bewust Beter ga naar:
www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.


Deel dit bericht:


Careality