Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 juli 2020

Vitalize Multi Mama met Omega 3

Voor een gezonde zwangerschap is het belangrijk om alle essentiële voedingstoffen binnen te krijgen. De Multi Mama DHA Compleet is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de dagelijkse voeding. Zowel voor, tijdens als na de zwangerschap. Naast foliumzuur, ijzer, vitamine C en D bevat deze complete formule ook het omega 3 vetzuur DHA om de gezondheid van de (aanstaande) moeder en de baby optimaal te ondersteunen. Dit schrijft Vitalize in een persbericht aan Careality.

Het omega 3 vetzuur DHA wordt aangeboden als algenolie. De inname van DHA door de moeder (of aanstaande moeder) draagt bij tot de normale ontwikkeling van de hersenen en ogen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen¹. De dagdosering is voldoende voor het verkrijgen van het gunstige effect.

Multi Mama DHA Compleet is geschikt voor vegetariërs. Dit voedingssupplement kan voor, tijdens en na de zwangerschap gebruikt worden. Ook tijdens de periode waarin borstvoeding wordt gegeven.

¹Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg DHA door de moeder naast de aanbevolen dagelijkse inname voor omega-3-vetzuren voor volwassenen (250 mg DHA + EPA).


Deel dit bericht:


Careality