Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 augustus 2020

Boek: Ook leuke meisjes worden vijftig

Opvliegers, kilo’s aankomen, geen zin in seks en te vermoeid om ook nog maar iets te doen door slapeloze nachten. Meer dan 1 miljoen Nederlandse vrouwen zitten op dit moment in de overgang. Zij ervaren een periode waarin hormonen veranderen en de vruchtbaarheid voorgoed verdwijnt. Deze jaren staan bekend als iets waarop de meeste vrouwen zich niet verheugen, maar die ook een brug vormen naar de volgende fase in hun leven. In Ook leuke meisjes worden vijftig lees je alles wat je altijd al wilde weten over de overgang volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Dit schrijft Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Gezondheidswetenschapper dr. Maaike de Vries en uro-gynaecoloog dr. Manon Kerkhof laten in Ook leuke meisjes worden vijftig zien hoe je lichaam werkt, wat er hormonaal gebeurt, wat je zelf kunt doen en wanneer hulp geboden is. Concreet, praktisch, en (h)eerlijk nuchter met veel uitleg en tips waarmee je gelijk aan de slag kunt. Populair journalistiek geschreven, zeer toegankelijk en goed wetenschappelijk onderbouwd. Dit boek geeft antwoord op al je vragen over de overgang en helpt je gezonder en makkelijker door de overgang.

Over de auteur
Dr. Maaike de Vries is gezondheidswetenschapper en bestsellerauteur van Hoe word ik een Supervetverbrander en Eet Beter. Dr. Manon Kerkhof is uro-gynaecoloog en oprichter van Curilion, expertisecentrum voor vrouwenzorg.

Ook leuke meisjes worden vijftig | Maaike de Vries & Manon Kerkhof |
9789021578811 | € 20,99 | 29 september 2020


Deel dit bericht:


Careality