Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 september 2020

Kneipp Goodbye Stress wint Dutch Beauty Award 2020

Een feestelijke week voor Kneipp®: de holistische productlijn Kneipp Goodbye Stress is bekroond met een Dutch Beauty Award! Dit meldt Kneipp in een persbericht aan Careality.

De Dutch Beauty Award is de felbegeerde beautyprijs van Nederland waarbij alle cosmeticaproducten worden beoordeeld door een vakjury van cosmeticajournalisten en beauty influencers. Kneipp wint deze award in de categorie lichaamsverzorging populair.

De jury gaf aan: “Lekker fris en voedend voor je huid. Mooi totaalconcept ook: van top tot teen verwend en ontstressed. Een echte go to voor gemiddeld Nederland. Een terechte winnaar, dat is Kneipps Goodbye Stress-lijn.”

Over Kneipp Goodbye Stress: Met Kneipp Goodbye Stress  kun je stress omzetten in positieve energie dankzij de verhelderende frisse geur van natuurlijke etherische rozemarijnolie en watermuntextract. Deze holistische lijn bestaat uit een diversiteit aan producten voor een totale beleving. Er zijn bad- en doucheproducten, er is een body lotion en een handcrème, ook is er Kneipp Goodbye Stress Thee verkrijgbaar en er zijn geurkaarsen en geurstokjes. Alles om je een duwtje in de rug te geven om energieker in het leven te staan.

Meer informatie


Deel dit bericht:


Careality