Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 september 2020

Kneipp Goodbye Stress lijn uitgebreid met Badschuim en Geurstokjes

Kneipp introduceert twee producten in de Kneipp Goodbye Stress lijn: badschuim en geurstokjes.

Met Kneipp blijf je scherp en fris. De rozemarijnolie heeft een wetenschappelijk bewezen effect op onze concentratie en geheugen*. Ook van watermunt is bekend dat het een verkwikkende werking heeft. De dynamische geur van deze geurlijn is licht verfrissend, een tikkeltje zwoel en niet te kruidig.

De Kneipp Goodbye Stress lijn is bekroond met maar liefst 2 awards; de Careality Care Award en de Dutch Beauty Award 2020 (afgelopen maandag 7 september uitgereikt!). Ontdek nu ook de nieuwe Kneipp Goodbye Stress Badschuim en Geurstokjes!

Kneipp Badschuim Goodbye Stress
Laat je achterover zakken in een bad met weldadig schuim en frisse geur en de hectiek van de dag verdwijnt als sneeuw voor de zon. Dit langdurig schuimende badschuim bevat niet alleen watermunt en rozemarijn maar ook heerlijk verzorgende natuurlijke bestanddelen die je huid beschermen tegen uitdrogen en haar zacht en soepel houden. Inhoud 400 ml, adviesprijs : € 9,49.

Kneipp Geurstokjes Goodbye Stress
De Kneipp Home Fragrances zijn geïnspireerd door de natuur. De geuren met natuurlijke etherische oliën zijn niet alleen aangenaam voor de neus, maar beïnvloeden ook het welbevinden. Er was al een geurkaars van Goodbye Stress. Na vele vragen konden de geurstokjes niet uitblijven. Ze zijn er nu! Ervaar de stimulerende werking in elke ruimte van je huis.

De geurstokjes geven hun geur gelijkmatig af. De geurintensiteit kan worden aangepast aan de individuele behoefte door te variëren in het aantal stokjes. Inhoud 50 ml, adviesprijs € 8,99.

Kijk voor meer informatie over deze producten op www.kneipp.nl/goodbyestress

* Aangetoond in wetenschappelijk onderzoek van Dr. Moss, Northumbria University en door onderzoekers in Groot-Brittanie wat is gepubliceerd in het ‘Journal Therapeutic Advances in Psychopharmacology’.

 


Deel dit bericht:


Careality