Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 september 2020

Nieuw in de anti-insectfamilie van Care Plus®: Anti-Luis

Een kuif, staartjes of een flinke bos krullen – luizen houden van haar. Helemaal als het wat langer is en ze er maximaal in rond kunnen kriebelen. Het zijn actieve beestjes die met gemak van hoofd naar hoofd lopen. Als één kind in de klas ze heeft, dan volgen er vaak snel meer. De bekende hoos na de vakantie hou je niet tegen, toch? Wat Care Plus® betreft wel. Dit meldt Tropenzorg/Care Plus in een persbericht aan Careality.

Deze autoriteit op het gebied van insectenwerende middelen komt nu met een product dat luizen op afstand houdt met behulp van geur – tot wel twee dagen lang. Care Plus® Anti-Luis Preventie werkt zoals een muggenspray, alleen ruiken wij ‘m niet. Luizen wel en die blijven er liever ver bij uit de buurt. Mocht de luis al wel poot aan het hoofd hebben gekregen dan is er Care Plus® Anti-Luis Behandeling. Deze natuurlijke spray gebruikt kokosolie om luizen en neten te verstikken, uitspoelen is niet nodig. (…)

Luizen Feiten & Fabels
Er doen nogal wat fabeltjes de ronde over luizen en wat ze lekker vinden. Zo zouden ze vooral houden van schoon haar – niet waar – en zouden ze van huisdieren naar mensen overstappen – ook niet waar. Wat wel klopt is dat meisjes vaker luizen hebben dan jongens, omdat meisjes vaak langer haar hebben en daar houden luizen van. Het is ook waar dat iedereen luizen kan krijgen. Wat dan weer niet klopt is dat luizen vooral in de zomer voorkomen en dat je er altijd jeuk van krijgt. Ook kunnen ze niet zwemmen, springen of vliegen en ze brengen ook geen ziektes over. Wat absoluut wel waar is: luizen zijn ontzettend besmettelijk.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Care Plus® Anti-Luis producten zijn vanaf juli verkrijgbaar bij apotheek, drogist en online. De verkoopadviesprijs van Care Plus® Anti-Luis Preventie is € 10,95 voor 60ml en die van Care Plus® Anti-Luis Behandeling € 19,95 voor 100ml. Met de sprays geef je luizen geen kans. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf zes maanden en maken het haar niet vet.

www.careplus.eu 


Deel dit bericht:


Careality