Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 oktober 2020

NIEUW: Vedax Heemst Keelsiroop

De seizoenen van hoest en verkoudheid zijn weer actueel. Wie dan last heeft van de keel of keelkriebels door bijvoorbeeld luchtwegirritaties, vindt in de schatten van Moeder Natuur bijzondere verzachtende ingrediënten die dit kunnen helpen verlichten. De nieuwe 100% plantaardige Vedax Heemst Keelsiroop op basis van o.a. Heemstwortel en honing zorgt hierbij voor een verzachtende én weldadige invloed op de luchtwegen tijdens de herfst en winter. Dit meldt Vedax in een persbericht aan Careality.

Heemst (Althaea officinalis) is een sterke, zeer oude plant uit de zogeheten kaasjeskruidfamilie. Deze plant heeft zachtroze bloesems en een stevige, houtige wortel met bijzondere medicinale eigenschappen. In de Middeleeuwen kregen jonge kinderen met wisselende tandjes een stukje wortel van de Heemstplant om op te kauwen tegen ontstoken tandvlees. Daar komt ook de naam ´tandwortel´ vandaan. (…)

Vedax Heemst Keelsiroop
Vedax Heemst Keelsiroop is een schoolvoorbeeld van een natuurlijk middel dat de gezondheid effectief kan ondersteunen. Deze Heemst Keelsiroop is ontwikkeld op basis van uitsluitend zuivere en plantaardige extracten en is volledig vrij van chemische additieven. Naast de hoge dosering Heemstwortel extract (700 mg Heemstwortel per dagdosering) zijn aanvullend nog natuurlijke ingrediënten toegevoegd die de verzachtende werking van de Heemstwortel versterken, zoals appelconcentraat en zuivere bijenhoning.

Distributie en adviesverkoopprijzen:
De Heemst Keelsiroop van Vedax wordt gedistribueerd door VEDAX International B.V. uit Deventer.

Adviesverkoopprijs:
-Vedax Heemst Keelsiroop € 11,95/200 ml.

Dit nieuwe product is verkrijgbaar vanaf heden bij diverse drogisterijen en via: www.vedax.nl


Deel dit bericht:


Careality