Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
14 oktober 2020

Paalz ondersteunt Vitaminstore in het creëren van een groene en klantgerichte bezorgervaring

Paazl is door Vitaminstore geselecteerd als technologiepartner voor het bieden van groene en vooral de allerbeste bezorgervaring. De software van Paazl wordt door Vitaminstore ingezet op alle raakvlakken in de klantreis. Die begint op de webshop van Vitaminstore en gaat vanuit de systemen van het bedrijf door naar het magazijn voor het creëren van het verzendlabel en vervolgens het volgen en sturen van voortgang op berichten richting het klantenservice team en de consument. Voor duurzame bezorging met de fiets is een integratie tussen Paazl en Fietskoeriers.nl, een platform van Cycloon Post & Fietskoeriers, gerealiseerd. Zo schrijft Paalz in een persbericht aan Careality.

Samenwerking
Alain Vermeulen, Directeur Vitaminstore: “Vitaminstore heeft gekozen voor Paazl om snel en flexibel in te kunnen spelen op de logistieke wensen van haar klanten. Paazl ontzorgt ons enorm op het gebied van de vaak lastige IT koppelingen met logistieke partners. Hierdoor kunnen we snel nieuwe bezorgopties aanbieden aan onze klanten. Ook adviseert Paazl ons over UX vraagstukken in de checkout en over de beste manier van communiceren met onze klanten bijvoorbeeld over de meest gestelde vraag; ‘waar blijft mijn pakket?’. Zo verbeteren wij onze concurrentiepositie en houden we focus op waar wij goed in zijn; omnichannel verkoop en advies in hoogwaardige vitamines en voedingssupplementen.”

Werkwijze en groene bezorging
Op de afrekenpagina van Vitaminstore.nl, worden er meerdere bezorgmogelijkheden getoond door de Paazl Checkout Widget. De consument kan hier kiezen voor “click & collect” wat betekent dat je online kunt afrekenen en vervolgens in een Vitaminstore winkel een bestelling kan ophalen. Daarnaast kan een consument uit afhaallocaties in de buurt kiezen, of juist voor thuislevering en dan ook met meerdere keuzes. De groenste keuze voor thuislevering is met Fietskoeriers.nl. Fietskoeriers.nl zendingen worden dagelijks bij het centrale DC van Vitaminstore opgehaald om vervolgens de volgende dag in de fietskoerier gebieden bezorgd te worden per fiets.

Bernard Schreiner, co-founder Paazl:  “We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Vitaminstore. Onze visie op e-commerce, bezorging en wens van de consument sluiten op elkaar aan. Paazl streeft er naar om Vitaminstore en haar klanten in de behoefte naar flexibiliteit in bezorging zo goed mogelijk te ondersteunen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst”.

Foto:
Bernard Schreiner (links), co-founder Paazl en Alain Vermeulen (rechts), Directeur Vitaminstore met een Cycloon fietskoerier

www.paalz.com


Deel dit bericht:


Careality