Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 oktober 2020

NIEUW: Hydro Sensation-lijn van Lavera

Het is herfst: tijd voor intensieve hydratatie. Maar waarom zou je kiezen voor een dikke, plakkerige, zware crème als er ook een licht alternatief is? De vier natuurlijke verzorgingsproducten van de nieuwe Hydro Sensation-lijn zijn lichter dan ooit tevoren en zorgen tòch voor intensieve hydratatie. Het geheim: de combinatie van natuurlijk hyaluronzuur en biologische algen. Dit meldt Holland Pharma, officiëel distributeur van Lavera in de Benelux.

Biologische algen? Ja! Deze worden geoogst bij rotsachtige kusten in Europa. De eiwitten van de algen geven de huid energie en zorgen voor een beschermende laag die uitdroging van de huid tegengaat. Het natuurlijk hyaluronzuur houdt het vocht vast voor intensieve langdurige hydratatie.

De Hydro Sensation-lijn heeft een zeer lichte, verfrissende textuur en is geschikt voor de normale tot droge huid. De producten zijn veganistisch, Natrue gecertificeerd en bevatten biologische ingrediënten.

Hydro Sensation dagcrème
Lavera heeft een nieuwe, speciale, lichte geltextuur ontwikkeld. Deze verfrissende gelcrème stimuleert de huid en hydrateert intensief. Het trekt snel in en geeft de huid ’s ochtends direct een fris gevoel.

Consumentenadviesprijs 50 ml: € 18,49
De glazen pot: 73% gerecycled
Kartonnen verpakking: 100% gerecycled

Hydro Sensation serum
Voor nog intensievere hydratatie, breng je vóór je dagcrème het serum aan. Zo worden de vochtreserves van de huid aangevuld.

Consumentenadviesprijs 30 ml: € 15,49
Kartonnen verpakking: 100% gerecycled

Hydro Sensation gezichtsspray
De gezichtsspray zorgt voor een verfrissende boost. Breng hem ’s ochtends aan zodat de huid huid ontspant. Gedurende de dag vaker gebruiken om je om de huid weer op te frissen.

Consumentenadviesprijs 100 ml: € 9,49
Fles: 100% gerecycled

Uit liefde voor milieu en natuur
Lavera streeft ernaar om zo veel mogelijk gebruik te maken van gerecyclede materialen, in belang van de natuur en het milieu. Laverana, de fabrikant van Lavera, is een klimaatneutraal bedrijf en gebruikt groene stroom voor alle bedrijventerreinen. De CO2-uitstoot van het bedrijf wordt gecompenseerd door de financiering van een ClimatePartner-bosbeschermingsproject in Peru: Tombopata. Dit wordt gedaan om het Amazonegebied te beschermen.

De nieuwe Hydro Sensation producten zijn gecertificeerd volgens de standaarden van de non-profitorganisatie Natrue en zijn allemaal vegan.

Holland Pharma is de officiële distributeur van Lavera in de Benelux. Lavera is onder andere online verkrijgbaar bij Bewustwinkelen.nl, DA.nl, Sebio.be en bij zelfstandige drogisterijen en natuurwinkels.

 


Deel dit bericht:


Careality