Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 oktober 2020

Verbouwde Etos Roosendaal opent 21 oktober a.s.

Etos in winkelcentrum De Roselaar wordt momenteel flink verbouwd. De winkel krijgt het allerlaatste concept van Etos. Het wordt een modern en overzichtelijk geheel, met een fraaie beauty- en geurenafdeling. Er is veel keuze, ook uit nieuwe merken. Etos heropent woensdag 21 oktober om 9.30 uur. Vanaf dan staan winkelmanager Brigitte Balemans en haar team klaar om klanten te verwelkomen in hun vernieuwde, ruim opgezette winkel. Dat meldt Etos in een persbericht aan Careality.

De verbouwde winkel is volledig aangepast volgens de allerlaatste Etos look & feel. Het is er overzichtelijk; klanten kunnen snel en goed het totale assortiment overzien. “We hebben een prachtige beauty- en geurenafdeling. Daar is keuze uit veel verschillende merken en er hangen overal tips voor een compleet andere look. Natuurlijk geven wij hierover graag vrijblijvend advies”, zegt Brigitte Balemans. “Ook over de gezondheidsproducten kunnen onze speciaal daartoe opgeleide medewerkers veel vertellen. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar!”

Op de foto: Het team van Etos in het winkelhart van Roosendaal. Foto: Eigen foto Etos Roosendaal.

.


Deel dit bericht:


Careality