Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 oktober 2020

Roosendaal verwelkomt Drogist Bewust Beter

Sinds deze week is het winkelcentrum in Roosendaal is weer compleet met de opening van een drogist onder de vlag van Drogist Bewust Beter. De wijk telt ruim 5000 huishoudens waarvan ruim 40% van de inwoners in de leeftijd van 55 en ouder. Op deze locatie mocht het aan een drogisterij niet ontbreken. Dit meldt UniPharma in een persbericht aan Careality.

De jonge onderneemster wilde haar werk als apothekers assistente en visagiste combineren en zag deze mooie kans in Roosendaal. Als dochter van een ondernemer, wist ze al vrij snel dat ze haar eigen winkel wilde starten. Deze kans werd mogelijk gemaakt door het beschikbare pand in het winkelcentrum en na een eerdere sluiting van de (DA) drogist in 2019.

Met de landelijke ondersteuning van Drogist Bewust Beter kan Drogisterij Beauté de focus op de persoonlijke aandacht en een goed advies voor de klanten houden. Met de keuze voor Drogist Bewust Beter kan het team Beauté de inwoners van De Kroeven en omgeving nog beter van dienst zijn.

DBB Beauté heeft met de nieuwe uitstraling en het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter, de klantgerichte service van de medewerkers en het enthousiasme voor het vak, vertrouwen in de toekomst, DBB Beauté is klaar voor de toekomst!

DROGIST Bewust Beter staat voor:
Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

Drogist Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam Drogist Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en digitale ondersteuning.

Voor meer informatie over de formule Drogist Bewust Beter ga naar:
www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl


Deel dit bericht:


Careality