Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 oktober 2020

Facetrex® Natural Facelifting

Eén van de mooiste dingen die je iemand kunt geven als cadeau voor de feestdagen (maar natuurlijk ook daarna) is een stralende, gezonde en jeugdig ogende huid. Facetrex®, hét beautygeheim van bekende Nederlanders zoals Angela Groothuizen, is echter meer dan een waardevol cadeau. Het is een unieke combinatie van twee elkaar intensief versterkende producten, die zowel van buiten af als van binnen uit hun werk doen. Dit meldt distributeur Vedax in een persbericht aan Careality.

Wie veel mimiek heeft, oftewel de uitdrukkingen in het gezicht tijdens praten of lachen, zal onder meer sneller kraaienpootjes krijgen rondom de ogen en rimpels op het voorhoofd. De oorzaak van deze zogeheten ‘mimische ouderdomstekenen’ kunnen met bepaalde cosmetische ingrediënten heel doeltreffend worden aangepakt bij de bron, te weten bij de zenuwprikkeloverdracht van de spieren in de huid. Botox is inmiddels alom bekend, maar dit is voor heel veel mensen een flinke stap te ver. (…)

Facetrex Natural Facelifting met Botaline Composition
Facetrex Natural Facelifting is een krachtige anti-ageing dag- en nachtcrème in één.

Facetrex Collafill Drink
Facetrex CollaFill™ Drink sluit perfect aan op het gebruik van de Facetrex Natural Facelifting.

30-daagse kuurbehandeling voor huid, nagels én haar
Facetrex CollaFill Drink zorgt niet alleen voor een mooie stevige huid, maar bij consequent dagelijks gebruik ook voor sterke nagels, mooi vol en gezond haar. Het eenvoudig op te lossen poeder van de sachets heeft een aangename smaak en kan naast aan water ook perfect worden toegevoegd aan bijvoorbeeld smoothies of vruchtensappen. Slechts één sachet van 5 gram per dag opgelost is voldoende voor een opvallende verjongingskuurbehandeling van 30 dagen.

Distributie, adviesverkoopprijzen en meer informatie:
De producten van Facetrex worden gedistribueerd door VEDAX International B.V. uit Deventer.

Advies verkoopprijzen:

  • Facetrex Natural Facelifting € 49,50/50 ml.
  • Facetrex CollaFill Drink € 48,85/30 sachets

De producten zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en via: www.vedax.nl


Deel dit bericht:


Careality