Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
24 oktober 2020

Compleet nieuwe Etos Hoogstraat Rotterdam

Vandaag om 17:00 uur start de verbouwing van Etos aan de Rotterdamse Hoogstraat. In een week tijd wordt de winkel omgebouwd naar het allernieuwste concept van Etos. De heropening vindt plaats op zaterdag 31 oktober om 12:00 uur. Klanten kunnen dan kennismaken met een eigentijdse en ruim opgezette Etos. Dit schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

“We zijn de eerste Etos in Rotterdam met het allernieuwste concept”, vertelt winkelmanager Sonja Ferri. “Opvallend is het gebruik van speciale kleuren in onze winkel. Door het poederroze en het lichtgroene ontstaat er een warme uitstraling. De winkel is lekker ruim en het assortiment aantrekkelijk. Ik weet zeker dat onze klanten aangenaam verrast zullen zijn.”

Advies
Bij de vernieuwde Etos kun je terecht voor beauty- en gezondheidsproducten, luxe geuren en cadeautjes. Voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze. De winkel biedt veel betaalgemak. Zo kunnen klanten ook zelf de aankopen scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa. Elke dag is er een drogist of een assistent-drogist aanwezig. Klanten kunnen dus altijd rekenen op een persoonlijk, deskundig beauty- en gezondheidsadvies.“Wat je vraag ook is, we helpen je verder”, aldus Sonja Ferri.


Deel dit bericht:


Careality