Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 november 2020

Drogist Bewust Beter (DBB) kiest voor spreiding tijdens Black Friday

Drogist Bewust Beter (DBB) pakt Black Friday dit jaar anders aan door de coronacrisis. Black Friday start a.s. vrijdag 13 november en loopt tot en met vrijdag 11 december. Hiermee heeft DBB antwoord op spreiding op de winkelvloer en voorkomt extreme pieken op de winkelvloer. Dit schrijft DBB in een persbericht aan Careality.

Zeker nu moet je je blijven onderscheiden als formule en dat doen wij door snel te schakelen en een langere kortingsperiode aan te bieden. Om zoals andere jaren te sturen naar één dag was voor dit jaar geen optie. We blijven daarmee de richtlijnen vanuit het RIVM opvolgen en geven een signaal af aan onze klanten.

Klanten kunnen in de periode van 13 november tot en met 11 december eenmalig een kortingsbon inleveren en ontvangen 20% korting op het totale assortiment.

Drogist Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam Drogist Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en digitale ondersteuning.

www.unipharma.nl

 


Deel dit bericht:


Careality