Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 november 2020

Warme wintermomenten met Treaclemoon™

De winter is de tijd van lekker binnen bij de open haard of kachel, terwijl het buiten ijzig guur en koud is. Dé tijd ook voor heerlijke kruidige geuren zoals peperkoek, kaneel of bessen die zorgen voor een echte winterse geurbeleving. Met de Treaclemoon ‘Warm Gingerbread Spice’ Bath & Shower Gel en de vier limited editions Scented Bath Salts kun je genieten van heerlijke warme en feestelijke wintergeuren onder de douche of lekker uitgebreid in bad. Zo schrijft distributeur Trade Sense B.V. – Breda in een persbericht aan Careality.

Niets is zo lekker tijdens koude winterdagen als een warm bad vol heerlijk geurend en verzorgend badzout of een uitgebreide warme douche. Treaclemoon maakt deze momenten nóg fijner dankzij royale flacons met heerlijk geurende Bath & Shower Gels. Deze winter zijn er ook vier heerlijke geurende badzouten in vrolijke sachets. De grappige en originele teksten op de verpakkingen nemen je mee in een wereld waar fantasie oneindig is en waarin je even heerlijk kunt wegdromen in de wereld van Kerst, feestdagen en Winter Wonderland.

Bubbels van kruidige peperkoek
De geur van peperkoek is warm, winters, nostalgisch en heerlijk kruidig. ‘Warm Gingerbread Spice’ Shower & Bath Gel van Treaclemoon™ vertelt het verhaal van herinneringen aan een winter met het maken van ‘snow angels’ in de sneeuwen daarna heerlijk opwarmen in de keuken waar het lekker ruikt. Van die extreem koude dagen, terwijl de geur van peperkoekkruiden binnen zorgt voor een weldadig gevoel van warmte, gezelligheid en geborgenheid. Het romige schuim van deze betoverende limited edition douche en badgel met verzorgende glycerine en kruidig gemberextract tovert gegarandeerd een glimlach van herkenning op je gezicht aan die heerlijke winterdagen.

Treaclemoon Scented Bath Salts
Speciaal voor de feestdagen zijn er dit jaar van Treaclemoon ook tijdelijk vier vrolijke sachets met geurende badzouten op basis van zeezout. Hierbij is er een keuze uit de vier varianten ‘Cosy Spiced Hugs’, ‘Winter Berry Magic’, ‘Christmas Dreams’ en ‘Party Girl Bubbles’.

Echte schoonheid begint vanuit je hart
Treaclemoon is van mening dat échte schoonheid begint vanuit je hart en wil met haar producten altijd een glimlach op gezichten toveren. Alle producten zijn vegan friendly en dermatologisch getest. Ze bevatten geen onnodige ingrediënten en de flacons voor de Shower & Bath Gels zijn voor 35% gemaakt van gerecycled plastic, afkomstig uit de oceanen.

Advies verkoopprijs:
• Treaclemoon™ Warm Gingerbread Spice Shower & Bath Gel € 5,49 / 500 ml.
• Treaclemoon™ Scented Bath Salts € 1,49 / stuk


Deel dit bericht:


Careality