Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 november 2020

Laat de huid goed beschermd overwinteren met de rijk verzorgende producten van Louis Widmer

Het is volop herfst en nog even en de winter van 2020 is een feit. Hoogste tijd voor rijk verzorgende producten die je huid extra voeden en weerbaar maken tegen schadelijke externe invloeden. Tijd ook voor een beetje hulp bij het verkrijgen van wat kleur op je pipse gezicht. Louis Widmer biedt binnen haar uitgebreide dermatologische lijn een aantal doeltreffende producten waarmee de huid stralend, mooi getint én goed beschermd kan overwinteren. Dit meldt de leverancier in een persbericht aan Careality.

Louis Widmer Remederm Zilver Crème
We hebben onze handen waarschijnlijk nog nooit zó veel gewassen als in deze bizarre tijd rondom het COVID-19 virus! Daar worden ze droog en kwetsbaar van, als je ze geen verzorgende aandacht geeft achteraf. Een extreem droge en geïrriteerde huid verliest het zelfbeschermende vermogen, met als gevolg dat vaak ook jeuk en huidirritaties toenemen. De Louis Widmer Remederm Zilver Crème is speciaal ontwikkeld voor de extreem droge, geïrriteerde huidzones. Deze unieke bestseller van Louis Widmer hydrateert, verzacht irritaties, herstelt de barrièrefunctie en heeft een gunstige invloed op de natuurlijke weerstand van de huid.

Met zilver-extract en intensief hydraterende ureum
De formule van de Remederm Zilver Crème helpt ook om te verhinderen dat bacteriën en andere ongewenste kiemen zich op de huid kunnen verspreiden. Het toegevoegde Zilver-extract in de Remederm Zilver Crème helpt de groei van micro-organismen te remmen, iets dat zeker in deze tijd extra welkom is. De Remederm Zilver Crème doet dit zonder agressieve werkstoffen, die de huid vaak alleen nog maar gevoeliger en kwetsbaarder maken. Een hoog gehalte van de krachtige antioxidant vitamines A en E neutraliseert de schadelijke invloeden van vrije radicalen. De toegevoegde panthenol verzacht de geïrriteerde huid en 3% Ureum hydrateert de huid. Bernagieolie, dat heel rijk is aan gammalinolzuur, vermindert huidirritaties en helpt bij het regenereren van de extreem droge en geprikkelde huid. De Remederm Zilver Crème maakt de huid sterker en beter weerbaar tegen schadelijke externe invloeden.

Louis Widmer Bruinen Zonder Zon
Een mooie bruine teint geeft je vaak een veel beter gevoel, zeker tijdens de donkere maanden van het jaar. Tijdens de wintermaanden krijgt onze huid echter weinig tot geen zon en is een pipse teint het onvermijdelijke gevolg. Met de Bruinen zonder Zon formule van Louis Widmer creëer je moeiteloos een sublieme door de zon gekuste teint. Deze zelfbruiner werkt op basis van de werkstof DHA oftewel DiHydroxyAcetone. Dit is een natuurlijke suiker die reageert op de eiwitten (aminozuren) in de buitenste huidlaag. Hierdoor ontstaat de bruine kleur. De DHA in de zelfbruiner van Louis Widmer kleurt het bovenste deel van de hoornlaag en geeft de huid een natuurlijke bruine teint. Doordat de DHA gedeeltelijk is ingekapseld, krijgt de huid een uniforme zomerse kleur. De toegevoegde aloë vera en vitamine E zorgen voor extra hydratatie en beschermen de huid tegen vroegtijdige veroudering.

Beautiful bronzed is the new orange!
Veel mensen hebben een haat-liefde verhouding met zelfbruiners. De grootste angst? Zo oranje worden als een wortel! Met de kwalitatief hoogwaardige Bruinen zonder Zon van Louis Widmer én met een goede voorbereiding van de huid is daarvan echter geen sprake. Een dag van tevoren de huid scrubben geeft het mooiste resultaat. Hierdoor zullen de meest losse dode huidcellen loslaten en is het resultaat egaler en houdt het zelfbruinresultaat veel langer aan. Daarna dient de huid extra goed gehydrateerd te worden, zeker op ruwe plekken zoals knieën, ellebogen en voeten. Dan kun je de volgende dag van start met het aanbrengen van de zelfbruiner op een schone huid. Wacht na het aanbrengen minstens 10 minuten met aankleden. Was de binnenkant van je handen na het aanbrengen zorgvuldig met water en zeep om verkleuring van je handpalmen te voorkomen.

Bruining op maat
De gewenste intensiteit van de bruining door middel van de Bruinen zonder Zon van Louis Widmer kan naar geheel eigen wens worden opgebouwd, door de formule meerdere dagen achter elkaar aan te brengen. De reactie van de werkstof DHA vindt plaats buiten in de zogeheten corneocyten van de huid en deze vernieuwen zich maandelijks. De kleur van de Bruinen zonder Zon van Louis Widmer houdt ongeveer 5 dagen aan en wordt geleidelijk lichter.

Louis Widmer Getinte Dagverzorging UV 20
De winterzon kan soms verraderlijk fel zijn en dan is een beschermend product geen overbodige luxe. Liever een mooie stralende teint deze winter zónder het gebruik van een zelfbruinend product? De Louis Widmer Getinte Dagverzorging UV 20 is een 6-in-1 CC Cream met een beschermingsfactor 20 op basis van hoogwaardige UVA- en UVB-filters. Deze intensief hydraterende fluide met een hoog gehalte aan hyaluronzuur geeft de huid direct een mooie zonnige, stralende en natuurlijke teint. De formule egaliseert onvolmaaktheden en helpt pigmentvlekken te verminderen dankzij vitamine B3 en C. De toevoeging van een geavanceerd aminozurencomplex, Matrixyl® 3000 peptiden, vitamine E en panthenol zorgt ervoor dat de huidstructuur wordt verfijnd en het vermindert rimpels en fijne lijntjes. Louis Widmer Getinte Dagverzorging UV 20 is verkrijgbaar in twee natuurlijke tinten, te weten Naturel 01 en Bronze 02.

Advies verkoopprijzen:

  • Louis Widmer Remederm Zilver Crème                       € 17,50/75 ml
  • Louis Widmer Bruinen Zonder Zon                              € 17,90/100 ml
  • Louis Widmer Getinte Dagverzorging UV 20              € 20,60/30 ml

De producten van Louis Widmer zijn  verkrijgbaar via de geselecteerde Louis Widmer verkooppunten, deze zijn te vinden via de link: https://www.louis-widmer.nl/nl_NL/locator/

Voor meer info:
Ga naar website: https://www.louis-widmer.nl/nl


Deel dit bericht:


Careality