Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 november 2020

Giftcard van het Jaar 2020

De Primera Keuze Cadeaukaart is door de Nederlandse consument uitgeroepen tot Giftcard van het Jaar 2020. Dit werd bekendgemaakt tijdens het online Giftcard van het Jaar-event op 26 november. Primera Keuze Cadeaukaart werd in de verkiezing gevolgd door VVV Cadeaukaart en Decathlon Giftcard. Primera Keuze Cadeaukaart won niet alleen de overall award, maar werd ook uitgeroepen tot favoriet in de categorie Supermarkten & Gemakswinkels. Dit meldt de Branchevereniging Cadeaukaarten Nederland in een persbericht aan Careality.

De Giftcard van het Jaar verkiezing is een initiatief van Branchevereniging Cadeaukaarten Nederland. In de periode van 22 oktober tot en met 18 november 2020 werden 72.735 stemmen uitgebracht via www.giftcardvanhetjaar.nl. Consumenten stemden niet alleen op hun overall favoriete cadeaukaart, maar ook op hun favorieten in twaalf verschillende, populaire categorieën.

De winnaar in de categorie ‘Drogisterij & Parfumerie’ is geworden:
Kruidvat Cadeaukaart (A.S. Watson) 

Winnaar
De winnaars werden in het digitale bijzijn van branchegenoten in het zonnetje gezet tijdens het online event. Voor de daadwerkelijke uitreiking van de awards wordt met de winnaars een afspraak gemaakt om ze – coronaproof – te overhandigen.

Primera neemt het stokje over van Ticketmaster, die vorig jaar met Ticketmaster cadeaukaart werd uitgeroepen tot overall winnaar Giftcard van het Jaar 2019. Primera Keuze cadeaukaart werd in 2018 ook al uitgeroepen tot overall winnaar Giftcard van het Jaar. Met de Primera Keuze Cadeaukaart kan de ontvanger zelf uit meer dan 100 cadeaukaarten uit het assortiment van Primera kiezen.


Deel dit bericht:


Careality