Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 december 2020

NIEUW: Rabenhorst Shots – het beste uit de natuur in haar kleinste vorm

Rabenhorst lanceert in samenwerking met UniPharma twee heerlijke bio-shots. Sap shots, kleine opkikkertjes zonder alcohol, zijn de trend van dit moment. Dit meldt de distributeur in een persbericht aan Careality.

UniPharma speelt hierop in met de introductie van twee premium shots, Rabenhorst Turmeric White Tea en Ginger-Yerba mate. Beide shots zijn samengesteld uit de beste biologische ingrediënten, gebotteld in het kenmerkende bruine glas, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Bruin glas beschermt het sap beter tegen het negatieve effect van UV straling en lichtinval.

Rabenhorst Turmeric-White Tea is een combinatie van sinaasappels, mangos, kurkuma, witte thee en citroen met witte thee essence. Deze shot smaakt zacht en aangenaam.

Rabenhorst Ginger-Yerba Mate is een combinatie van appel, gember, passievrucht, citroen en yerba mate essence. Een lekker pittige shot.

De shots zijn exclusief bij UniPharma verkrijgbaar vanaf begin januari.


Deel dit bericht:


Careality