Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
11 januari 2021

DA-ondernemer Frits Offerman in Bilthoven kiest voor ondersteuning van Drogist Bewust Beter

MOOI parfumerie en GEZOND drogisterij Frits uit Bilthoven stapt over naar de ondersteuning van Drogist Bewust Beter van UniPharma, van wie Careality een persbericht ontving.

DA-MOOI van Frits is in 2014 geopend onder de vlag van DA drogisterij en MOOI parfumerieën. Vanaf 1 januari 2021 is Drogist van Frits overgestapt naar de ondersteuning van Drogist Bewust Beter van UniPharma. Drogist van Frits te Bilthoven biedt een compleet pakket in verzorging en gezondheid op één adres. Met een barbier, 4 schoonheidssalons, nagelsalon en pedicure, stomerij, MOOI parfumerie en drogisterij ligt de nadruk op de complete beleving in de winkel.

Bilthoven is een van de zes dorpen in de Nederlandse gemeente De Bilt en telt 22.770 inwoners.

Drogisterij Frits maakt gebruik van de ondersteuning en kenmerken van Drogist Bewust Beter. Met deze overstap is het de tweede MOOI parfumerie die kiest voor Drogist Bewust Beter en het ruime assortiment van UniPharma.

UniPharma biedt met 43.000 artikelen een totaal assortiment drogisterij en gezondheidsartikelen. Winkels kunnen terugvallen op het exclusieve en onderscheidende merkaanbod van UniPharma.  Voor Drogist van Frits zal de uiting “GEZOND” nog beter tot zijn recht komen

Drogist Bewust Beter ondersteunt Drogist Bilthoven met de landelijke marketing, zodat het team van drogisterij Frits zich nog beter kan focussen op verkoop, advies en aandacht voor haar klanten.
.
.
UniPharma en Drogist Bewust Beter wensen Frits Offermann, Sandra Veenhof en team veel succes.

Drogisterij Frits maakt gebruik van de ondersteuning en kenmerken van Drogist Bewust Beter. Met deze overstap is het de tweede MOOI parfumerie die kiest voor Drogist Bewust Beter en het ruime assortiment van UniPharma.

UniPharma en Drogist Bewust Beter wensen Frits Offermann, Sandra Veenhof en team veel succes.

DROGIST Bewust Beter staat voor:
Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

Drogist Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam Drogist Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en digitale ondersteuning.

Voor meer informatie over de formule Drogist Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl


Deel dit bericht:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Careality