Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 januari 2021

Valentijn met 100% natuurlijke en effectieve cosmetica van Dr. Hauschka

Geef jouw Valentijn een écht goed cadeau met de 100% natuurlijke en effectieve cosmetica van Dr. Hauschka. Deze Valentijn werkte Dr. Hauschka samen met XCJ om een vrolijk en in het oog springend display te ontwikkelen, die klanten weer even laat glimlachen. Een lichtpuntje in deze sombere tijden.

De rode gondelkaartjes in het display zijn voorzien van een liefdevolle spreuk op de voorkant “Ik zou je wel willen zoenen…” en bevatten een lippenverzorgingsstift die de lippen diep hydrateren en een zijdezacht gevoel geven. Op de achterkant van de kaart kan de (geheime) afzender nog een boodschap kwijt. Geef jouw Valentijn dus een kleine attentie met een verzorgende zoen op afstand. Je vindt het display tijdens de lock-down bij verschillende essentiële winkels zoals biologische supermarkten en gezondheidsspeciaalzaken.

 

 

 

 

 

 


Deel dit bericht:


Careality