Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 januari 2021

Etos Den Burg gaat vernieuwen en heropent op 28 januari

Etos aan de Weverstraat 1 in Den Burg sluit zaterdag 23 januari om 17.00 uur tijdelijk de deuren. De winkel van de ondernemersfamilie Komen wordt vervolgens verbouwd. Van vloer tot plafond: alles wordt grondig opgefrist. De heropening vindt plaats op donderdag 28 januari om 9.30 uur. Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

Winkelmanager Brigitte Seesink geeft aan dat het knus en gezellig aanvoelt in de nieuwe winkel. “Bovendien oogt het door de nieuwe indeling lekker ruim. Het wordt mooi, meer eigentijds en overzichtelijk.”

Drogist
De Etos op Texel biedt een groot en gevarieerd assortiment. Klanten vinden er van alles op het gebied van gezondheid, beauty en babyverzorging. Voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze. Het team bestaat uit deskundige en klantvriendelijke medewerkers. Elke dag is er een drogist of een assistent-drogist aanwezig. Klanten kunnen dus altijd rekenen op een persoonlijk beauty- en gezondheidsadvies.“Wat je vraag ook is, we helpen je verder”, aldus de winkelmanager.

(Foto: eigen foto Etos Den Burg)


Deel dit bericht:


Careality