Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 januari 2021

Hardy Wold nieuwe voorzitter Pharmacon

Na drie jaar voorzitter te zijn geweest van Stichting Pharmacon, heeft Jalmar Wesselink op 1 januari 2021 zijn functie overgedragen aan Hardy Wold. Dit schrijft de Stichting in een persbericht aan Careality.

Hardy Wold heeft meer dan 25 jaar ervaring in de Europese markt van zelfmedicatie en generieke geneesmiddelen. Na zijn studie aan de Internationale Hogeschool Larenstein, werkte Wold bij diverse producenten en in 2008 richtte hij zijn eigen consultancy op. Hij behaalde succes in verschillende rollen; van marketing en sales management tot business develop management.

Het bestuur van Pharmacon bestaat naast de nieuwe voorzitter Hardy Wold uit penningmeester Gijs Metz en onderwijskundige Elise Weber.

Vernieuwde website
Stichting Pharmacon heeft ook haar website vernieuwd. Sinds maandag 11 januari is de nieuwe website live. De vernieuwde site heeft een meer eigentijdse uitstraling en een frisse look. Examenkandidaten, opleiders en bedrijven kunnen alle informatie over Pharmacon examens op de site vinden: www.pharmacon.nl.


Deel dit bericht:


Careality