Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 januari 2021

Etos Vught verhuist en krijgt nieuwste concept

De Etos in het centrum van Vught gaat zo’n 90 meter verhuizen, naar een nieuw en groter pand aan de Dokter Hillenlaan 13. De huidige winkel in winkelcentrum Marktveldpassage sluit dinsdag 26 januari om 18:00 uur. Op woensdag 3 februari vindt om 9:00 uur de opening van de nieuwe Etos plaats. Dit schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

“Onze Etos komt naast de Albert Heijn die ook gaat verhuizen”, vertelt winkelmanager Sandra Sulkers. “Het zijn tijdelijke winkels die blijven bestaan totdat het nieuwe winkelcentrum klaar is. Daarna verhuizen we terug.” Alle medewerkers gaan uiteraard op nieuwe locatie aan de slag. Klanten kunnen dus rekenen op de bekende service en de gemoedelijke sfeer.

Zelfscan
De winkel heeft het allernieuwste concept van Etos en biedt meer betaalgemak. Zo kunnen klanten ook zelf de aankopen scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa’s. De indeling is modern en overzichtelijk, je ziet snel waar iets staat. Op de beauty- en geurenafdeling heb je keuze uit een groot aantal merken. Ook is er een uitgebreid aanbod gezondheidsproducten zoals vitamines en supplementen. Elke dag is er een drogist of een assistent-drogist aanwezig. “Wij geven je graag een persoonlijk beauty- en gezondheidsadvies. Wat je vraag ook is, we helpen je verder”, aldus de winkelmanager.

Foto: Eigen foto Etos Vught
v.l.n.r. Jolanda Hercules, Francis Olijslagers, Sandra Sulkers.


Deel dit bericht:


Careality