Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 februari 2021

NIEUW: CCS, Zweedse formule met ureum voor gezonde, zachte & mooie voeten

In ons leven lopen we zo’n vier keer de aarde rond. Door het zetten van die pak ‘m beet drie miljard stappen kunnen je voeten soms wel wat extra verzorging gebruiken. Maar liefst 75% van de Nederlanders heeft wel eens last van de voeten – ze zijn droog, er ontstaat eelt of de hielen krijgen kloofjes. Dit meldt CCS in een persbericht aan Careality.

Om voeten fit en gezond te houden zijn er vanaf half april twee gloednieuwe voetproducten verkrijgbaar, rechtstreeks uit Scandinavië. CCS® is een Zweeds merk dat werkt op basis van een speciale formule met ureum die de huid verzacht, voedt en de natuurlijke huidbarrière versterkt. Ureum komt van nature voor in de opperhuid, waar het helpt om vocht vast te houden. Voor de dagelijkse verzorging is er CCS® Voetcrème, droge en gebarsten hielen worden weer zacht en mooi met CCS® Hielklovenzalf. Zo kunnen je voeten zonder problemen hun wereldreis voortzetten. (…)

Prijs en verkrijgbaarheid
De producten van CCS zijn vanaf 15 april 2021 in Nederland verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en via www.ccsvoetverzorging.nl (vanaf week 12).

De verkoopadviesprijs van zowel de voetencrème als de hielklovenzalf is euro 9,99 per tube.


Deel dit bericht:


Careality