Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
8 februari 2021

NCV en ANKO starten campagne #Koopbijdekapper om kappers te steunen

De leveranciers aan de kapper, vertegenwoordigd in de Groep Professionele Distributie (GPD) van de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV), zijn samen met de ANKO (Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie) een campagne gestart waarin Nederland opgeroepen wordt om kappers te steunen en producten te kopen bij de lokale favoriete kapper en/of alvast een afspraak te maken. Vanaf 10 februari 2021 is het ook weer mogelijk producten bij de eigen kapper te bestellen en af te halen. Zo schrijft de NCV in dit persbericht aan Careality.

De contactberoepen zijn verplicht gesloten. De steunpakketten zijn onvoldoende voor de kappersbranche. Er zijn veel schrijnende verhalen bekend, zie ook #Kappersgaankapot.

#Koopbijdekapper

Leveranciers: Balmain Hair Group, Davines Nederland, Estee Lauder Cosmetics, Florale Haircare, Henkel Beauty Care, Keune Haircosmetics, Kao Netherlands, L’Oreal Professional, Ministry of Beauty en Wella Netherlands


Deel dit bericht:


Careality