Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 februari 2021

Etos in Goor verhuist en heropent 3 maart in het allernieuwste concept

De Etos van de ondernemersfamilie Leussink in Goor verhuist naar een nieuw en groter pand. De huidige winkel sluit vrijdag 26 februari om 18:00 uur. Op woensdag 3 maart vindt om 9:00 uur de opening van de nieuwe Etos plaats. Deze winkel heeft het allernieuwste concept. Zo kunnen klanten er ook de aankopen zelf scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa’s. Dit schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

Gelijktijdig met Etos openen tevens de andere winkels van de familie Leussink.“We zitten met de supermarkt en de slijterij onder één dak”, vertelt winkelmanager Inge Wiegers. “Het is een mooi en ruim opgezet complex waarin diverse energiebesparende maatregelen zijn toegepast. De verlichting bestaat uit led, er is een warmte-terugwinsysteem en op het dak liggen zonnepanelen.”

Advies
De nieuwe Etos heeft een eigentijdse uitstraling en is overzichtelijk opgezet. De winkel beschikt over een mooie beauty- en geurenafdeling. Er is zelfs voor parfum een tappunt waarbij keuze is uit 53 geuren. Natuurlijk vind je in de Etos ook een uitgebreid aanbod gezondheidsproducten zoals vitamines en supplementen. Elke dag is er een drogist of een assistent-drogist aanwezig. “Wij geven je graag een persoonlijk beauty- en gezondheidsadvies. Wat je vraag ook is, we helpen je verder”, aldus de winkelmanager.

Workshops
Inge Wiegers en haar team zijn enthousiast over hun nieuwe winkel en hebben er zin in om klanten te verwelkomen. Uiteraard is er door de corona-pandemie helaas geen openingsfeest. “Maar als het straks allemaal weer veilig kan, wordt het extra gezellig bij ons. Zo zijn we van plan om workshops te geven in een speciaal daartoe ingerichte ruimte, de ‘Huiskamer van Leussink’. De data en de onderwerpen gaan we vermelden in de winkel en op onze Facebookpagina.”

Foto: Eigen foto Etos Goor. Links: Rianne Assink en rechts: Inge Wiegers.


Deel dit bericht:


Careality