Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 februari 2021

Online uitreikingen ‘Beste Zelfzorgadviseur 2021’, schrijf u direct in als u het event wilt bijwonen!

De drogisterijbranche heeft een bijzonder jaar achter de rug. Juist dit jaar bleek deskundige advisering door de (assistent)drogist, erkend als vitale beroepsgroep, van doorslaggevend belang voor de winkelkeuze van de consument. Reden te meer om de Beste Zelfzorgadviseur 2021 volop in de schijnwerpers te zetten. We organiseren dit jaar een speciaal online event waaraan u actief kunt deelnemen. Dit schrijft het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven (CBD) in een nieuwsbrief.

Meepraten met actuele thema’s
De uitreikingen van de Beste Zelfzorgadviseur 2021 en Care Awards vinden online plaats op 11 maart 2021 van 19.00 tot 20.00 uur. De aanwezigen in de studio spreken live over actuele thema’s zoals het belang van innovaties en de rol van de drogist op het gebied van preventie. Ruud Coolen van Brakel, directeur van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM) en juryvoorzitter van de verkiezing tot Beste Zelfzorgadviseur en Ed van de Weerd, voorzitter van het CBD, gaan in gesprek over de drogist als vitale sector en hoe we onze positionering vast kunnen houden. U kunt als kijker actief meepraten over deze onderwerpen. Natuurlijk worden ook de beste innovaties van 2020 en de Beste Zelfzorgadviseur 2021 bekroond. In de komende weken stellen de vier finalisten zich nog met een video aan u voor.

De finalisten voor de verkiezing tot Beste Zelfzorgadviseur 2021 zijn:

-Verena van Tilborg, Kruidvat Schijndel
-Connie  Verheijen, Etos, Hoensbroek
-Betty Laan, Trekpleister Den helder
-Monique Huiberts, DA Drogisterij Parfumerie Anna, Anna Paulowna

Dit zijn de toppers die per organisatie het beste hebben gepresteerd bij de online toetsen en het bezoek van de mysterie shopper. Wie is er het beste uit de jurygesprekken gekomen en volgt Michelle van Dongen (foto) van Etos op als Beste Zelfzorgadviseur 2021? U ziet het tijdens het Care Award Event op 11 maart 2021 van 19.00 tot 20.00 uur.

Wilt u het event graag bijwonen? Schrijf u dan direct in via onderstaande button/link. U ontvangt zo snel mogelijk een code en een link om het event bij te wonen. Het aantal bezoekers van het event is ongelimiteerd, dus u kunt deze link gerust doorzetten naar uw collega’s of andere belangstellenden. We zien u heel graag op 11 maart!

Direct inschrijven

.
Beste Zelfzorgadviseur
In de drogisterijbranche wordt elk jaar een verkiezing gehouden waarbij een (assistent)drogist wordt uitgeroepen tot Beste Zelfzorgadviseur. Goed advies bij zelfzorg is belangrijk. Ruim 75% van de zelfzorggeneesmiddelen (en 80% van de UAD-geneesmiddelen) wordt via de drogist verkocht. (Assistent)drogisten spannen zich continu in om hun vakkennis op peil te houden. Zij geven ruim 68 miljoen zelfzorgadviezen per jaar en voorkomen met minimaal 142.000 adviezen per jaar ernstige gezondheidsrisico’s.

Lees verder >

Care Awards 2021
Met de uitreiking van de Care Awards worden de beste innovaties in de drogisterijbranche bekroond. De Care Awards worden branchebreed gedragen. De lezers van vakblad Careality stemmen op hun favorieten en de vakjury kiest daaruit de winnaars. In de vakjury is van elke drogisterijformule een directielid vertegenwoordigd. Zij bepalen samen met hun inkoopafdeling en de andere deskundige juryleden de winnaars van de Care Awards. De genomineerde producten van 2020 vindt u via onderstaande link.

Lees verder >

 

 


Deel dit bericht:


Careality