Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 februari 2021

Etos Gouda Markt compleet vernieuwd

De ingrijpende verbouwing van Etos aan de Markt in Gouda is achter de rug. De heropening vindt plaats op woensdag 3 maart om 9:00 uur. De winkel, die precies tegenover het stadhuis zit, heeft het allernieuwste concept. Zo kunnen klanten er ook de aankopen zelf scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa’s. Dit schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

Het pand van Etos is verbouwd met respect voor de historie. “We zitten in het Herthuis, een van de gemeentelijke monumenten. In 1618 logeerde prins Maurits hier”, vertelt winkelmanager Olga Rengelink-Carbo trots. “De verbouwing duurde best lang maar het resultaat mag er zijn. Het is buiten én binnen prachtig geworden!”

Advies
De winkelmanager en haar team staan vanaf woensdag 3 maart om 9:00 uur klaar om klanten te verwelkomen. De vernieuwde Etos heeft een eigentijdse uitstraling en is overzichtelijk ingedeeld. Op de prachtige beauty- en geurenafdeling heb je keuze uit veel verschillende merken en er hangen overal tips voor een compleet andere look. “Natuurlijk geven wij hierover graag vrijblijvend advies”, zegt Olga Rengelink-Carbo.“Ook over de gezondheidsproducten kunnen onze medewerkers veel vertellen. Elke dag is er drogist of een assistent-drogist aanwezig. Dus, wat je vraag ook is, we helpen je verder.”

(Eigen foto Etos Gouda Markt)


Deel dit bericht:


Careality