Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
8 maart 2021

Een jaar COVID: hoe tevreden zijn we over de hygiënische handgels?

We maken de balans op na een jaar gebruik te hebben gemaakt van hygiënische handgels. Handgels die het hele winkelbezoek nog lekker aan je handen blijven plakken, we kennen het wel. Onderzoek* wijst overigens uit dat 66% van de Nederlanders twijfelt over de effectieve werking van deze gratis handgels die worden verstrekt bij de winkel ingangen. Dit meldt Remark Groep in een persbericht aan Careality.

Dat we niet tevreden zijn over de handgels is duidelijk: bijna 2/3 (59%) geeft in datzelfde onderzoek aan wel eens een handgel te hebben gebruikt die niet fijn in gebruikt is. 56% geeft aan dat ze wel eens een gel hebben gebruikt die stinkt en de helft van de Nederlanders geeft aan dat de handen uitdrogen na het gebruik van een hygiënische handgel. En dat voor een product dat zo belangrijk is in het reinigen van onze handen om verspreiding van virussen te voorkomen. Het merendeel, 67% van de bevolking, heeft inmiddels altijd een flesje handgel op zak.

Zijn er dan echt geen handgels die èn goed werken èn fijn zijn in gebruikt? Zeker, wij hebben een tip: Glycerona 2-in-1 hygiënische handgel-crème, een nieuw product dat de voordelen van hygiënische handgel combineert met optimale hydratatie. De Glycerona 2-in-1 hygiënische handgel-crème bevat 70% alcohol, heeft een bewezen hydraterende werking, is fijn in gebruik en stopt men zo in een tas en gaat overal mee naar toe.

Advies prijs: €3.99 / 100ml


Deel dit bericht:


Careality