Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 maart 2021

Leonie ter Braak presenteert de online uitreikingen Careality Care Awards en Beste Zelfzorgadviseur 11 maart 2021

De drogisterijbranche heeft een bijzonder jaar achter de rug. Juist dit jaar is aandacht voor innovaties en advisering over zelfzorg belangrijk, daarom organiseren we een online Care Award Event.

Het event gaat namelijk verder dan een uitreiking en een feestje. Het is een samenwerking van de gehele branche, die stilstaat bij onze bijzondere rol als drogist. Daarom zetten Careality en het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven graag samen met hun vakjury’s de beste innovaties van 2020 en de Beste Zelfzorgadviseur 2021 in het zonnetje. We organiseren dit jaar een speciaal online event waaraan u actief kunt deelnemen.

Meepraten met actuele thema’s
De uitreikingen van de Care Awards en de Beste Zelfzorgadviseur 2021 vinden online plaats op 11 maart 2021 van 19.00 tot 20.00 uur.  Presentatrice Leonie ter Braak spreekt met de vakjury van de Care Awards in de studio met leveranciers over actuele thema’s zoals het belang van innovaties, de rol van de drogist op het gebied van preventie en de drogist als vitale beroepsgroep. We doen dit aan de hand van prikkelende stellingen en u kunt als kijker actief meepraten over deze onderwerpen. Natuurlijk worden ook de winnaars van de Care Awards bekendgemaakt. De genomineerde innovaties vindt u via deze link.

Alle juryleden van de Careality Care Awards werken mee aan de online uitreikingen. De jury van de Care Awards bestaat uit:

  • Niek Schipper, commercieel directeur A.S. Watson (juryvoorzitter)
  • Ruud van Munster, directeur NDS/DA
  • Noor de Bruijn, commercieel directeur Etos
  • Joop Rutte, directeur info2action
  • Jan Bouwman, directeur Holland Pharma
  • Michelle van Dongen, Beste Zelfzorgadviseur 2020

Ook zal Ruud Coolen van Brakel, directeur van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM) en juryvoorzitter van de verkiezing tot Beste Zelfzorgadviseur, de winnaar van dit jaar bekendmaken. De finalisten voor de titel Beste Zelfzorgadviseur 2021 vindt u via deze link.

Wilt u het event graag bijwonen? Schrijf u dan direct in via deze link. U ontvangt zo snel mogelijk een code en een link om het event bij te wonen. Het aantal bezoekers van het event is ongelimiteerd, dus u kunt deze link gerust doorzetten naar uw collega’s of andere belangstellenden. We zien u heel graag op 11 maart!

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via redactie@careality.nl.

Met vriendelijke groet,

Namens de vakjury:    Niek Schipper, juryvoorzitter Care Awards
Namens het CBD:       Marten Hummel
Namens Careality:      Paulette Luteijn, Ivonne de Thouars

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Deel dit bericht:


Careality