Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 maart 2021

Compact Gids Wildplukken, alles over eetbare planten en paddestoelen

Pluktuinen, voedselbossen en wildplukcursussen. Wie zich in de groene cirkels omgeeft, heeft er ongetwijfeld al eens van gehoord. Het klinkt romantisch; zelf je eten, planten en bloemen bij elkaar scharrelen. En dat is het ook, míts je weet hoe je verantwoord en veilig te werk gaat. Je kan in Nederland namelijk veel zelf plukken. Ga zelf aan de slag met de Compact Gids Wildplukken. Zo schrijft Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

In de Compact Gids Wildplukken vind je en herken je de mooiste wilde bloemen en planten. Op iedere pagina vind je een soort in woord en beeld – met een heldere beschrijving van de opvallendste kenmerken en leefomstandigheden, plus een natuurgetrouwe tekening voor snelle herkenning. Het is leerzaam, goedkoop en vooral ontzettend leuk om eetbare planten te vinden.

– 194 vruchten, noten, zaden, planten, kruiden, paddenstoelen, zeewieren en zeevruchten die je zelf kunt vergaren.
– Handig tips voor het koken, bakken en bewaren.
– De eetbare soorten gerangschikt per seizoen en leefomgeving.

Compact Gids wildplukken | 9789021578927 |
€ 9,99 | 13 april 2021 | Kosmos Uitgevers


Deel dit bericht:


Careality